Finále Majstrovstiev Slovenska 2017 vo volejbale KADETI

Vitajte v Žiline

Vítame Vás na záverečnom finálovom turnaji, ktorý rozhodne kto sa stane  držiteľom titulu Majster Slovenska 2017 vo volejbale kadetov. Organizácia turnaja bola pridelená VKP Bratislava s miestom konania v Žiline. Týmto sa do organizácie finále výrazne zapája spolupracujúci klub VKM Žilina v rámci vzájomného dlhodobého projektu.

Mesto Žilina sa stáva počas tohto predĺženého víkendu volejbalovým centrom, pretože súbežne s našim finálovým turnajom prebieha aj finále o Majstra SR Kadetiek. Všetkým účastníkom prajeme príjemný pobyt a výborné športové výkony počas celého turnaja.

Organizácia Majstrovstiev Slovenska

Riadiaci súťže : Slovenská volejbalová federácia Bratislava

Organizátor:      VKP             Bratislava,                                                                                             Spoluorganizátor: VKM  Žilina

Termín: 12.- 14.5.2017

Miesto: Športová hala Profit real Tajovského 5, Žilina

Technický delegát: Ján Dančík

Hlavný rozhodca: Peter Malík

Rozhodcovia: Dušan Daruľa, Filip Moravčík, Andrij Yurlov, Pavel Vaško, Dušan Hodoň

Popis turnaja

Turnaja sa zúčastnilo 6 najlepších družstiev kadetov, ktoré si vybojovali postup z súťaže v jednotlivých oblastiach. Družstvá hrali systémom každý s každým a víťaza určila konečná tabuľka. Každé družstvo odohralo 5 zápasov na tri vyhraté sety.

Konečné poradie:

  1. Svidník- Majster SR 2017 /bez prehry/
  2. Nové Mesto Nad Váhom / 1 prehra /    
  3. Bratislava / 2 prehry/
  4. Stará Ľubovňa 5. Prievidza 6. Žilina

V jednotlivých družstvách sa prezentovalo viacero reprezentantov Slovenska v rámci vekovej kategórie 1999 a mladší. Zápasy sledovalo množstvo divákov a najmä posledné zápasy boli dôstojným vyvrcholením celého turnaja. Majstrom Slovenska sa stali kadeti zo Svidníka, keď v rozhodujúcom zápase celého turnaja zdolali zdolali N. Mesto v piatich setoch 3:2.

Za domácich organizátorov        Ing. Roman Dvoran predseda VKM Žilina